Fight District

Aan de Danzigerbocht 45a in Amsterdam kun je Fight District vinden.

Meer informatie over Fight District in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight District biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight District in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight District is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight District in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight District ? Je kunt de Sportschool bereiken op Danzigerbocht 45a in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29144029, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fightdistrict.nl/

Hoe kom je bij Fight District? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight District het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight District

Bezoekers bekeken ook