Vechtsport-Centrum.nl

Aan de Oostervantstraat 25b in Rotterdam kun je Vechtsport-Centrum.nl vinden.

Meer informatie over Vechtsport-Centrum.nl in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vechtsport-Centrum.nl biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vechtsport-Centrum.nl in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vechtsport-Centrum.nl is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vechtsport-Centrum.nl in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vechtsport-Centrum.nl ? Je kunt de Sportschool bereiken op Oostervantstraat 25b in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://vechtsport-centrum.nl/

Hoe kom je bij Vechtsport-Centrum.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsport-Centrum.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vechtsport-Centrum.nl

Bezoekers bekeken ook