Bonjasky Academy

Aan de Oude Amersfoortseweg 127a in Hilversum kun je Bonjasky Academy vinden.

Meer informatie over Bonjasky Academy in Hilversum

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hilversum? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bonjasky Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bonjasky Academy in Hilversum geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bonjasky Academy is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bonjasky Academy in Hilversum een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bonjasky Academy ? Je kunt de Sportschool bereiken op Oude Amersfoortseweg 127a in Hilversum. Je kunt ze ook bellen op 31 35 785 5257, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.bonjaskyacademy.com/hilversum/

Hoe kom je bij Bonjasky Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bonjasky Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bonjasky Academy

Bezoekers bekeken ook