BouwSports

Aan de Kerkdennen 40A in Ermelo kun je BouwSports vinden.

Meer informatie over BouwSports in Ermelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ermelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BouwSports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BouwSports in Ermelo geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BouwSports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BouwSports in Ermelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BouwSports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Kerkdennen 40A in Ermelo. Je kunt ze ook bellen op 31 341 416 643, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bouwsports.nl/

Hoe kom je bij BouwSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BouwSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BouwSports

Bezoekers bekeken ook