Sportcentrum Kooistee

Aan de Forel 4 in Hellevoetsluis kun je Sportcentrum Kooistee vinden.

Meer informatie over Sportcentrum Kooistee in Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hellevoetsluis? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentrum Kooistee biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentrum Kooistee in Hellevoetsluis geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentrum Kooistee is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentrum Kooistee in Hellevoetsluis een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentrum Kooistee ? Je kunt de Sportschool bereiken op Forel 4 in Hellevoetsluis. Je kunt ze ook bellen op 31 181 310 010, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sportcentrumkooistee.nl/

Hoe kom je bij Sportcentrum Kooistee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentrum Kooistee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentrum Kooistee

Bezoekers bekeken ook