IronGym

Aan de Zuiderpoort 29 in Lelystad kun je IronGym vinden.

Meer informatie over IronGym in Lelystad

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lelystad? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, IronGym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is IronGym in Lelystad geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

IronGym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat IronGym in Lelystad een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met IronGym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Zuiderpoort 29 in Lelystad. Je kunt ze ook bellen op 31 320 848 750, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.irongym.nu/

Hoe kom je bij IronGym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IronGym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. IronGym

Bezoekers bekeken ook