LethalSports

Aan de Tandwielstraat 24 in Rotterdam kun je LethalSports vinden.

Meer informatie over LethalSports in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, LethalSports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is LethalSports in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

LethalSports is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat LethalSports in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met LethalSports ? Je kunt de Sportclub bereiken op Tandwielstraat 24 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19222479, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.lethalsports.nl/

Hoe kom je bij LethalSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LethalSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. LethalSports

Bezoekers bekeken ook