Fit Fast

Aan de Krommewetering 61B in Utrecht kun je Fit Fast vinden.

Meer informatie over Fit Fast in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fit Fast biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fit Fast in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fit Fast is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fit Fast in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fit Fast ? Je kunt de Sportclub bereiken op Krommewetering 61B in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27184225, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fit-fast.nl/

Hoe kom je bij Fit Fast? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fit Fast het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fit Fast

Bezoekers bekeken ook