Nijman kickboxing

Aan de Koningsspil 12 in Hardenberg kun je Nijman kickboxing vinden.

Meer informatie over Nijman kickboxing in Hardenberg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hardenberg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Nijman kickboxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Nijman kickboxing in Hardenberg geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Nijman kickboxing is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Nijman kickboxing in Hardenberg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Nijman kickboxing ? Je kunt de Sportclub bereiken op Koningsspil 12 in Hardenberg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 83568025, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.nijmankickboxing.nl/

Hoe kom je bij Nijman kickboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nijman kickboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Nijman kickboxing

Bezoekers bekeken ook