Fightingclub Lloyd van Dams

Aan de Gessel 4 in Utrecht kun je Fightingclub Lloyd van Dams vinden.

Meer informatie over Fightingclub Lloyd van Dams in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightingclub Lloyd van Dams biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightingclub Lloyd van Dams in Utrecht geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightingclub Lloyd van Dams is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightingclub Lloyd van Dams in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightingclub Lloyd van Dams ? Je kunt de Boksschool bereiken op Gessel 4 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fclloydvandams.nl/

Hoe kom je bij Fightingclub Lloyd van Dams? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightingclub Lloyd van Dams het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightingclub Lloyd van Dams

Bezoekers bekeken ook