Fight2Win

Aan de Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel kun je Fight2Win vinden.

Meer informatie over Fight2Win in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight2Win biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight2Win in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight2Win is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight2Win in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight2Win ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Fascinatio Boulevard 1164 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 10 226 3868, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fight2win.nl/

Hoe kom je bij Fight2Win? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight2Win het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight2Win

Bezoekers bekeken ook