Fightclub-Rotterdam

Aan de Berliozstraat 7 in Capelle aan den IJssel kun je Fightclub-Rotterdam vinden.

Meer informatie over Fightclub-Rotterdam in Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Capelle aan den IJssel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightclub-Rotterdam biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightclub-Rotterdam in Capelle aan den IJssel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightclub-Rotterdam is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightclub-Rotterdam in Capelle aan den IJssel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightclub-Rotterdam ? Je kunt de Sportschool bereiken op Berliozstraat 7 in Capelle aan den IJssel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48781510, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fightclub-rotterdam.nl/

Hoe kom je bij Fightclub-Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightclub-Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightclub-Rotterdam

Bezoekers bekeken ook