Budokai Breda

Aan de Iepenpage in Breda kun je Budokai Breda vinden.

Meer informatie over Budokai Breda in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budokai Breda biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budokai Breda in Breda geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budokai Breda is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budokai Breda in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budokai Breda ? Je kunt de Sportschool bereiken op Iepenpage in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41810000, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.budokaibreda.nl/

Hoe kom je bij Budokai Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budokai Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budokai Breda

Bezoekers bekeken ook