Budokan Leiden

Aan de Groenesteeg 107 in Leiden kun je Budokan Leiden vinden.

Meer informatie over Budokan Leiden in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budokan Leiden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budokan Leiden in Leiden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budokan Leiden is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budokan Leiden in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budokan Leiden ? Je kunt de Sportschool bereiken op Groenesteeg 107 in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 45646337, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budokanleiden.nl/

Hoe kom je bij Budokan Leiden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budokan Leiden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Budokan Leiden

Bezoekers bekeken ook