ShaolinStore

Aan de Hazenberg 20G in Brummen kun je ShaolinStore vinden.

Meer informatie over ShaolinStore in Brummen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Brummen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, ShaolinStore biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is ShaolinStore in Brummen geschikt. De trainers van deze Vechtsportwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

ShaolinStore is meer dan een Vechtsportwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat ShaolinStore in Brummen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met ShaolinStore ? Je kunt de Vechtsportwinkel bereiken op Hazenberg 20G in Brummen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13457381, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.shaolinstore.nl/

Hoe kom je bij ShaolinStore? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ShaolinStore het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. ShaolinStore

Bezoekers bekeken ook