EttakiGym

Aan de Bilderdijkkade 61 in Amsterdam kun je EttakiGym vinden.

Meer informatie over EttakiGym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, EttakiGym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is EttakiGym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

EttakiGym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat EttakiGym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met EttakiGym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Bilderdijkkade 61 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 773 1205, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ettakigym.nl/

Hoe kom je bij EttakiGym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EttakiGym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. EttakiGym

Bezoekers bekeken ook