Sportschool van Houten Leeuwarden

Aan de Azaleastraat 104 A in Leeuwarden kun je Sportschool van Houten Leeuwarden vinden.

Meer informatie over Sportschool van Houten Leeuwarden in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leeuwarden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool van Houten Leeuwarden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool van Houten Leeuwarden in Leeuwarden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool van Houten Leeuwarden is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool van Houten Leeuwarden in Leeuwarden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool van Houten Leeuwarden ? Je kunt de Sportschool bereiken op Azaleastraat 104 A in Leeuwarden. Je kunt ze ook bellen op 31 58 250 3450, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://sportschoolvanhouten.nl/

Hoe kom je bij Sportschool van Houten Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool van Houten Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool van Houten Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook