Brooklyn gym

Aan de Akkeroord 8 in Rotterdam kun je Brooklyn gym vinden.

Meer informatie over Brooklyn gym in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Brooklyn gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Brooklyn gym in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Brooklyn gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Brooklyn gym in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Brooklyn gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Akkeroord 8 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 226 6055, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.brooklyn-gym.nl/

Hoe kom je bij Brooklyn gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brooklyn gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Brooklyn gym

Bezoekers bekeken ook