Kickboksen Groningen

Aan de Suikerlaan 9 in Groningen kun je Kickboksen Groningen vinden.

Meer informatie over Kickboksen Groningen in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen Groningen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen Groningen in Groningen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen Groningen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen Groningen in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen Groningen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Suikerlaan 9 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 50471216, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kickboksengroningen.nl/

Hoe kom je bij Kickboksen Groningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen Groningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen Groningen

Bezoekers bekeken ook