Superpro Sportcenter

Aan de Campagneweg 38 in Zevenbergen kun je Superpro Sportcenter vinden.

Meer informatie over Superpro Sportcenter in Zevenbergen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zevenbergen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Superpro Sportcenter biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Superpro Sportcenter in Zevenbergen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Superpro Sportcenter is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Superpro Sportcenter in Zevenbergen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Superpro Sportcenter ? Je kunt de Sportschool bereiken op Campagneweg 38 in Zevenbergen. Je kunt ze ook bellen op 31 168 335 690, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.superprosportcenter.com/

Hoe kom je bij Superpro Sportcenter? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Superpro Sportcenter het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Superpro Sportcenter

Bezoekers bekeken ook