Dap's Gym

Aan de Dunantstraat 3 in Tilburg kun je Dap's Gym vinden.

Meer informatie over Dap's Gym in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dap's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dap's Gym in Tilburg geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dap's Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dap's Gym in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dap's Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Dunantstraat 3 in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.dapsgym.nl/

Hoe kom je bij Dap's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dap's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dap’s Gym

Bezoekers bekeken ook