Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung

Aan de Hugo van Voorneweg 39 in Heenvliet kun je Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung vinden.

Meer informatie over Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung in Heenvliet

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heenvliet? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung in Heenvliet geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung in Heenvliet een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hugo van Voorneweg 39 in Heenvliet. Je kunt ze ook bellen op 31 181 662 475, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kamlung.nl/

Hoe kom je bij Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sport en Opleidingsinstituut Kam Lung

Bezoekers bekeken ook