SportsInc

Aan de Oester 20A in Noord-Scharwoude kun je SportsInc vinden.

Meer informatie over SportsInc in Noord-Scharwoude

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Noord-Scharwoude? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SportsInc biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SportsInc in Noord-Scharwoude geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SportsInc is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SportsInc in Noord-Scharwoude een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SportsInc ? Je kunt de Sportschool bereiken op Oester 20A in Noord-Scharwoude. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14373931, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sportsinc.nu/

Hoe kom je bij SportsInc? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SportsInc het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SportsInc

Bezoekers bekeken ook