Club Active

Aan de Brugge 12 in Barendrecht kun je Club Active vinden.

Meer informatie over Club Active in Barendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Barendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Club Active biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Club Active in Barendrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Club Active is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Club Active in Barendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Club Active ? Je kunt de Sportschool bereiken op Brugge 12 in Barendrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 180 621 518, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.club-active.nl/

Hoe kom je bij Club Active? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Active het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Club Active

Bezoekers bekeken ook