Punch!

Aan de Pieter Calandlaan 1375 in Amsterdam kun je Punch! vinden.

Meer informatie over Punch! in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Punch! biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Punch! in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Punch! is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Punch! in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Punch! ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pieter Calandlaan 1375 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 36 525 5729, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://punchclub.nl/

Hoe kom je bij Punch!? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Punch! het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Punch!

Bezoekers bekeken ook