MMA AMSTERDAM

Aan de Willem Witsenstraat 6 in Amsterdam kun je MMA AMSTERDAM vinden.

Meer informatie over MMA AMSTERDAM in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MMA AMSTERDAM biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MMA AMSTERDAM in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MMA AMSTERDAM is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MMA AMSTERDAM in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MMA AMSTERDAM ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Willem Witsenstraat 6 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 26933413, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://amsterdamtrainingcenter.nl/

Hoe kom je bij MMA AMSTERDAM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMA AMSTERDAM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MMA AMSTERDAM

Bezoekers bekeken ook