Bujinkan Dojo Yamabara

Aan de Wouwsestraatweg 100 in Bergen op Zoom kun je Bujinkan Dojo Yamabara vinden.

Meer informatie over Bujinkan Dojo Yamabara in Bergen op Zoom

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Bergen op Zoom? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bujinkan Dojo Yamabara biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bujinkan Dojo Yamabara in Bergen op Zoom geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bujinkan Dojo Yamabara is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bujinkan Dojo Yamabara in Bergen op Zoom een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bujinkan Dojo Yamabara ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Wouwsestraatweg 100 in Bergen op Zoom. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54232528, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://yamabara.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Hoe kom je bij Bujinkan Dojo Yamabara? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bujinkan Dojo Yamabara het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bujinkan Dojo Yamabara

Bezoekers bekeken ook