Karatevereniging Wado-Ryu

Aan de Weidelaan 113 in Raalte kun je Karatevereniging Wado-Ryu vinden.

Meer informatie over Karatevereniging Wado-Ryu in Raalte

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Raalte? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Karatevereniging Wado-Ryu biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Karatevereniging Wado-Ryu in Raalte geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Karatevereniging Wado-Ryu is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Karatevereniging Wado-Ryu in Raalte een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Karatevereniging Wado-Ryu ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Weidelaan 113 in Raalte. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.wado-overijssel.nl/raalte.php

Hoe kom je bij Karatevereniging Wado-Ryu? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karatevereniging Wado-Ryu het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Karatevereniging Wado-Ryu

Bezoekers bekeken ook