CentralGym

Aan de Ambachtsweg 44 in Utrecht kun je CentralGym vinden.

Meer informatie over CentralGym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, CentralGym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is CentralGym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

CentralGym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat CentralGym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met CentralGym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Ambachtsweg 44 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19419588, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.centralgym.nl/

Hoe kom je bij CentralGym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CentralGym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. CentralGym

Bezoekers bekeken ook