Kickbox Point

Aan de Buiten de Enkpoort 9 in Hasselt kun je Kickbox Point vinden.

Meer informatie over Kickbox Point in Hasselt

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hasselt? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickbox Point biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickbox Point in Hasselt geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickbox Point is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickbox Point in Hasselt een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickbox Point ? Je kunt de Sportschool bereiken op Buiten de Enkpoort 9 in Hasselt. Je kunt ze ook bellen op 31 6 55851440, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxpoint.nl/

Hoe kom je bij Kickbox Point? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickbox Point het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kickbox Point

Bezoekers bekeken ook