Stellingwerf Gym

Aan de Buren 22a in Ferwoude kun je Stellingwerf Gym vinden.

Meer informatie over Stellingwerf Gym in Ferwoude

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ferwoude? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Stellingwerf Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Stellingwerf Gym in Ferwoude geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Stellingwerf Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Stellingwerf Gym in Ferwoude een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Stellingwerf Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Buren 22a in Ferwoude. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48465543, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.stellingwerfgym.nl/

Hoe kom je bij Stellingwerf Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stellingwerf Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Stellingwerf Gym

Bezoekers bekeken ook