Tausch Gym

Aan de Chrysantenstraat 46 in Drunen kun je Tausch Gym vinden.

Meer informatie over Tausch Gym in Drunen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Drunen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tausch Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tausch Gym in Drunen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tausch Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tausch Gym in Drunen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tausch Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Chrysantenstraat 46 in Drunen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11236437, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://tauschgym.nl/

Hoe kom je bij Tausch Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tausch Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tausch Gym

Bezoekers bekeken ook