Boksclub Drachten

Aan de De Zwaai 75 in Drachten kun je Boksclub Drachten vinden.

Meer informatie over Boksclub Drachten in Drachten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Drachten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksclub Drachten biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksclub Drachten in Drachten geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksclub Drachten is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksclub Drachten in Drachten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksclub Drachten ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op De Zwaai 75 in Drachten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13363905, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksclubdrachten.nl/

Hoe kom je bij Boksclub Drachten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub Drachten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksclub Drachten

Bezoekers bekeken ook