Club Kops

Aan de Hoofdweg Oostzijde 861 in Hoofddorp kun je Club Kops vinden.

Meer informatie over Club Kops in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoofddorp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Club Kops biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Club Kops in Hoofddorp geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Club Kops is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Club Kops in Hoofddorp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Club Kops ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Hoofdweg Oostzijde 861 in Hoofddorp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15890109, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.clubkops.nl/

Hoe kom je bij Club Kops? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Kops het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Club Kops

Bezoekers bekeken ook