Sportschool Seinchin

Aan de Industrieweg 10 in Assendelft kun je Sportschool Seinchin vinden.

Meer informatie over Sportschool Seinchin in Assendelft

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Assendelft? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportschool Seinchin biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportschool Seinchin in Assendelft geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportschool Seinchin is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportschool Seinchin in Assendelft een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportschool Seinchin ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Industrieweg 10 in Assendelft. Je kunt ze ook bellen op 31 75 646 7000, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Sportschool Seinchin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportschool Seinchin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportschool Seinchin

Bezoekers bekeken ook