Hapkido Oirschot

Aan de Industrieweg 9c in Oirschot kun je Hapkido Oirschot vinden.

Meer informatie over Hapkido Oirschot in Oirschot

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Oirschot? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hapkido Oirschot biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hapkido Oirschot in Oirschot geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hapkido Oirschot is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hapkido Oirschot in Oirschot een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hapkido Oirschot ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Industrieweg 9c in Oirschot. Je kunt ze ook bellen op 31 6 57422624, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.hapkido-oirschot.nl/

Hoe kom je bij Hapkido Oirschot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hapkido Oirschot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hapkido Oirschot

Bezoekers bekeken ook