boks-spullen

Aan de Zeereep in Noordwijk kun je boks-spullen vinden.

Meer informatie over boks-spullen in Noordwijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Noordwijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, boks-spullen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is boks-spullen in Noordwijk geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

boks-spullen is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat boks-spullen in Noordwijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met boks-spullen ? Je kunt de Boksclub bereiken op Zeereep in Noordwijk. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij boks-spullen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je boks-spullen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. boks-spullen

Bezoekers bekeken ook