Boxing Venlo

Aan de Frederik Hendrikstraat 6 in Venlo kun je Boxing Venlo vinden.

Meer informatie over Boxing Venlo in Venlo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Venlo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Venlo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Venlo in Venlo geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Venlo is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Venlo in Venlo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Venlo ? Je kunt de Boksclub bereiken op Frederik Hendrikstraat 6 in Venlo. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24309821, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://boxingvenlo.nl/

Hoe kom je bij Boxing Venlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Venlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Venlo

Bezoekers bekeken ook