Boksvereniging Muscular

Aan de Van Maerlantstraat 2 in Arnhem kun je Boksvereniging Muscular vinden.

Meer informatie over Boksvereniging Muscular in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksvereniging Muscular biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksvereniging Muscular in Arnhem geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksvereniging Muscular is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksvereniging Muscular in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksvereniging Muscular ? Je kunt de Boksclub bereiken op Van Maerlantstraat 2 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 26360070, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.muscular-boksen-coaching.nl/

Hoe kom je bij Boksvereniging Muscular? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksvereniging Muscular het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksvereniging Muscular

Bezoekers bekeken ook