Lamotta Boxing

Aan de Werfkade 16A in Hoogezand kun je Lamotta Boxing vinden.

Meer informatie over Lamotta Boxing in Hoogezand

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoogezand? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Lamotta Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Lamotta Boxing in Hoogezand geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Lamotta Boxing is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Lamotta Boxing in Hoogezand een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Lamotta Boxing ? Je kunt de Boksclub bereiken op Werfkade 16A in Hoogezand. Je kunt ze ook bellen op 31 6 17304646, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://lamottaboxing.com/

Hoe kom je bij Lamotta Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lamotta Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Lamotta Boxing

Bezoekers bekeken ook