Kickboksen Zaltbommel

Aan de Sportzalen Courtine, Courtine 4 in Zaltbommel kun je Kickboksen Zaltbommel vinden.

Meer informatie over Kickboksen Zaltbommel in Zaltbommel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zaltbommel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen Zaltbommel biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen Zaltbommel in Zaltbommel geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen Zaltbommel is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen Zaltbommel in Zaltbommel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen Zaltbommel ? Je kunt de Boksclub bereiken op Sportzalen Courtine, Courtine 4 in Zaltbommel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24318958, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kickboksenzaltbommel.wordpress.com/

Hoe kom je bij Kickboksen Zaltbommel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen Zaltbommel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen Zaltbommel

Bezoekers bekeken ook