Boksen Eijsden

Aan de Habsburgerplein 30 in Maastricht kun je Boksen Eijsden vinden.

Meer informatie over Boksen Eijsden in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksen Eijsden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksen Eijsden in Maastricht geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksen Eijsden is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksen Eijsden in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksen Eijsden ? Je kunt de Boksclub bereiken op Habsburgerplein 30 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27530199, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boksclubeijsden.nl/privacy-policy/

Hoe kom je bij Boksen Eijsden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksen Eijsden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksen Eijsden

Bezoekers bekeken ook