Sportcentre Sahinbas

Aan de Corantijnstraat 2-A in Leiden kun je Sportcentre Sahinbas vinden.

Meer informatie over Sportcentre Sahinbas in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportcentre Sahinbas biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportcentre Sahinbas in Leiden geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportcentre Sahinbas is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportcentre Sahinbas in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportcentre Sahinbas ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Corantijnstraat 2-A in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 71 528 2422, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sahinbas.nl/

Hoe kom je bij Sportcentre Sahinbas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcentre Sahinbas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportcentre Sahinbas

Bezoekers bekeken ook