Budo Aykac

Aan de Hoge Bothofstraat 49 in Enschede kun je Budo Aykac vinden.

Meer informatie over Budo Aykac in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Budo Aykac biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Budo Aykac in Enschede geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Budo Aykac is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Budo Aykac in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Budo Aykac ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Hoge Bothofstraat 49 in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14667609, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.budo-aykac.nl/

Hoe kom je bij Budo Aykac? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Budo Aykac het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Budo Aykac

Bezoekers bekeken ook