Katsudo Kenpo

Aan de Herenstraat 100 in Nieuwegein kun je Katsudo Kenpo vinden.

Meer informatie over Katsudo Kenpo in Nieuwegein

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nieuwegein? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Katsudo Kenpo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Katsudo Kenpo in Nieuwegein geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Katsudo Kenpo is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Katsudo Kenpo in Nieuwegein een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Katsudo Kenpo ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Herenstraat 100 in Nieuwegein. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11226624, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.katsudokenpo.nl/

Hoe kom je bij Katsudo Kenpo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Katsudo Kenpo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Katsudo Kenpo

Bezoekers bekeken ook