Multisport Vlaardingen

Aan de Spoorsingel 39 in Vlaardingen kun je Multisport Vlaardingen vinden.

Meer informatie over Multisport Vlaardingen in Vlaardingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlaardingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Multisport Vlaardingen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Multisport Vlaardingen in Vlaardingen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Multisport Vlaardingen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Multisport Vlaardingen in Vlaardingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Multisport Vlaardingen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Spoorsingel 39 in Vlaardingen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18044197, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.multisportvlaardingen.nl/

Hoe kom je bij Multisport Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Multisport Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Multisport Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook