SB Gym

Aan de Savannahweg 7 in Utrecht kun je SB Gym vinden.

Meer informatie over SB Gym in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SB Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SB Gym in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SB Gym is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SB Gym in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SB Gym ? Je kunt de Sportclub bereiken op Savannahweg 7 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81478443, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.sbgym.nl/

Hoe kom je bij SB Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SB Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SB Gym

Bezoekers bekeken ook