8 Counts

Aan de Berenkoog 37 in Alkmaar kun je 8 Counts vinden.

Meer informatie over 8 Counts in Alkmaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alkmaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, 8 Counts biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is 8 Counts in Alkmaar geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

8 Counts is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat 8 Counts in Alkmaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met 8 Counts ? Je kunt de Sportschool bereiken op Berenkoog 37 in Alkmaar. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81291026, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.8counts.net/

Hoe kom je bij 8 Counts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je 8 Counts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. 8 Counts

Bezoekers bekeken ook