Kickboxing Druten

Aan de Nijverheidsweg 1F in Druten kun je Kickboxing Druten vinden.

Meer informatie over Kickboxing Druten in Druten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Druten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Druten biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Druten in Druten geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Druten is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Druten in Druten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Druten ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Nijverheidsweg 1F in Druten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15285397, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxingdruten.com/

Hoe kom je bij Kickboxing Druten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Druten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Druten

Bezoekers bekeken ook