Tabonon, Kickboksen en MMA

Aan de Floresstraat 2 in Zwolle kun je Tabonon, Kickboksen en MMA vinden.

Meer informatie over Tabonon, Kickboksen en MMA in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Tabonon, Kickboksen en MMA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Tabonon, Kickboksen en MMA in Zwolle geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Tabonon, Kickboksen en MMA is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Tabonon, Kickboksen en MMA in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Tabonon, Kickboksen en MMA ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Floresstraat 2 in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op 31 6 52331133, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.tabonon.nl/

Hoe kom je bij Tabonon, Kickboksen en MMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tabonon, Kickboksen en MMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Tabonon, Kickboksen en MMA

Bezoekers bekeken ook